Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Waar sta je? En waar wil je naartoe?

Lastige vragen misschien. Maar wel goed om bij stil te staan. Want alleen als je weet waar je naartoe wilt, neem je de juiste beslissingen. Hulp nodig?
Harvest-inspection.

De wereld verandert. Verander je mee met je bedrijf?

Kijk om je heen en je ziet het. Alles verandert. Ook de wereld van de verbouwers en verwerkers van ons dagelijkse voedsel staat nooit stil. Tuurlijk, gewassen groeien nog altijd op het land of in de kas. Maar alles eromheen is dynamischer dan ooit. En wie succesvol wil blijven ondernemen, moet gewoon mee veranderen. Geen zorgen, wij helpen je!

Minder mensen beschikbaar

De arbeidsmarkt wordt krapper en krapper. En het lijkt erop dat er steeds minder mensen willen werken in de akkerbouw en foodindustrie. Dat zorgt voor nieuwe en stevige uitdagingen. Zeker gezien de bevolkingsgroei en de daarmee groeiende behoefte aan voedsel. Daar moeten we iets mee. Dus.

Potato-harvest.

Meer schaalgrootte

De omvang van de bedrijven in de keten van land tot winkelmand groeit. Autonoom, maar zeker ook door overnames. Dat levert flinke schaalvoordelen op. Tegelijk moet je goed nadenken over hoe je je groeiende bedrijf zo effici├źnt mogelijk runt. Daar hebben wij volop idee├źn voor. En machines.

Full-automatic-onions-sorting.

Minder heftruckbewegingen

Productiefaciliteiten met minder heftruckbewegingen. Dat klinkt goed. Het zorgt voor meer rust, overzicht en veiligheid. En het helpt je in tijden waarin gekwalificeerde heftruckchauffeurs lastig zijn te vinden. Met slimme automatisering los je dit op en ga je makkelijker werken.

Automatic-box-logistics.

Meer efficiency

Elke ondernemer wil het: meer productiviteit en groeien. Maar het is lastig door de krappere arbeidsmarkt. Met de inzet van slimme machines en integraties helpen we je groei mogelijk te maken. Voor een hogere productiviteit en minder menselijke fouten. Dat scheelt weer.

Full-automatic-box-filler.

Minder storingen

Mooi dat die machines hun werk doen natuurlijk. Maar je wit er wel zeker van zijn dat ze altijd werken. Door onze lange ervaring en de toepassing van hoogwaardige materialen en betrouwbare technologie, is de uptime van onze machines inmiddels ongekend hoog. Dat geeft rust.

Potato-sorting.

Het beste voor je producten

Investeren in automatisering en nieuwe machines is onvermijdelijk om succesvol te blijven. Maar dit mag niet ten koste gaan van je mooie producten. Dus kies je machines die hier met de juiste, zachte touch mee omgaan. En die ongewenst mixen zoveel mogelijk tegengaan.

Automatic-stacking-boxes.

Machines die er goed uitzien

Natuurlijk, uiterlijk is zeker niet het belangrijkste. Maar als jij het verschil maakt met onze machines, dan mogen ze er ook goed uitzien. Vinden wij. Robuust, stoer, solide. En met die herkenbare oranje VHM-kleur. Zo mooi!

Details-machines-VHM.
Chains-transport-box-filler.