Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Samen maken we het verschil

VHM-machines als waardevol en geïntegreerd onderdeel van machineparken. Ook daar zorgen we voor. Samen met jou als systeemintegrator.
Plant-uien-transport-broer.

Laten we samenwerken

De beproefde oranje machines van VHM blinken uit in efficiency en eenvoud. Ook als het aankomt op het aansluiten en samenwerken met de oplossingen van partners. Dat laatste is natuurlijk een interessant gegeven, met name voor systeemintegrators die werken voor grote ondernemingen met een divers machinepark. Laten we samenwerken!

De kracht van het ecosysteem

Bij VHM weten we heel goed wat er speelt bij onze klanten in de keten van land tot winkelmand. En we zijn ervan doordrongen dat we, zeker bij de grotere spelers, slechts een onderdeel vormen van het bestaande ecosysteem. Maar vaak wel een cruciaal onderdeel. Wij doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te leveren aan dat ecosysteem. Met degelijke machines die betrouwbaar zijn en uitblinken in efficiency en eenvoud. En die probleemloos zijn te integreren in bestaande of samen met anderen nieuw te ontwikkelen machineparken. Zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en efficiency.

kistenleger.

TOP The Onion Group

“Binnen vijf jaar zijn heftrucks overbodig in onze kistenlogistiek“

Benny Murre, directeur TOP The Onion Group
Lees meer

in 3
stappen
de
perfecte
machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken samen tot in detail het bedrijf, de processen en de uitdagingen van je klant. We luisteren naar wat jullie willen en samen onderzoeken we waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Akkoord? Snel aan de slag!

Als jullie akkoord gaan met ons voorstel, dan werken we alles samen uit. We zorgen ervoor dat je klant zo snel mogelijk aan de slag kan met de nieuwe machines en systemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rik komt graag bij je aan tafel