Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Je uitdagingen, die lossen we samen op

Met welke bottlenecks je bedrijf ook te maken heeft, wij helpen je om ze te veranderen in gestroomlijnde snelle schakels. Door anders te denken en anders naar problemen te kijken.
Seed-onion-transport.

We gaan graag met je in gesprek

Over je bedrijf. Je processen. Je uitdagingen. En over hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen om efficiënter te werken met de slimme inzet van onze machines. Er kan heel veel. Maar je moet weten waar je staat en waar je naartoe wilt.

Meer efficiency, meer schaalgrootte en minder heftruckbewegingen

De hele keten heeft te maken met een veelheid aan uitdagingen. Denk aan het vinden en binden van arbeidskrachten. Aan strengere wet- en regelgeving. De gevolgen van klimaatverandering. Voor welke uitdagingen je ook staat, de behoefte aan meer efficiency, meer schaalgrootte en minder heftruckbewegingen leeft bij vele opdrachtgevers. We gaan graag met je in gesprek hierover.

kistenleger.

Bereik je doelen met de inzet van de juiste machines

Als je eenmaal goed in beeld hebt waar je staat en waar je heen wilt met je bedrijf, helpen we je om je doelen te bereiken met de inzet van de juiste machines. We snappen dat je daarbij een zo kort mogelijke terugverdientijd wilt. Goed om te weten; onze machines groeien eenvoudig met je bedrijf mee en zijn modulair te gebruiken. Zo zorgen we ervoor dat je altijd veilig investeert.

kistenleger-automatisch.
Verwerking-uienindustrie.
Klantcase

TOP the Onion Group

“Hoe minder heftruckbewegingen, hoe meer rust en overzicht“

Benny Murre
Lees meer

in 3
stappen
de
perfecte
machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken tot in detail je bedrijf, processen en uitdagingen. We luisteren naar wat je wilt en ter plekke onderzoeken we al waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

We gaan aan de slag voor je en we maken het optimale proces voor jouw specifieke situatie inzichtelijk. En we maken van bottlenecks gestroomlijnde, snelle schakels.

Akkoord? Snel aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Ons verhaal

Slimme, kosten besparende systemen
voor de food, akkerbouw -en industriesector

Jan-team-VHM.