Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Service en
Onderhoud

Als het over service en onderhoud gaat, dan snappen we precies wat jij wilt. Geen gezeur, optimale bereikbaarheid en snelle actie. En precies dat vind je bij VHM.

We zijn er voor je. Altijd. Ook, of zelfs juist, nadat je een machine van ons in gebruik neemt.

Wij snappen als geen ander dat je ons nodig kunt hebben, als we machines en systemen leveren. Soms kan het wachten tot maandag. Andere keren wil je ons direct aan de lijn hebben. Omdat er iets niet gaat zoals jij het wilt en er snel actie nodig is. Komt goed!

Optimale support

Onze engineers staan voor je klaar

Of je nu aan het oogsten, verwerken of verpakken bent, een storing komt nooit gelegen. Daarom kun je ons altijd bellen. Ook na vijven of op zondag – als het écht niet kan wachten. We kunnen op afstand real-time meekijken met je machines. En veel storingen lossen we op afstand op. Zo niet, dan komen we eraan.

Service-Ricardo.
Plug & play

Eenvoudig aansluiten en koppelen

De beproefde machines van VHM blinken uit in efficiency en eenvoud. Ook als het aankomt op aansluiten en samenwerken met oplossingen van partners. Het aansluiten is echt een soort van plug & play. En de integratie met bestaande sorteer- en verpakkingsinstallaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Full-automatic-box-filler-peka-kroef.

machines die altijd voor je klaarstaan

Als je kiest voor VHM, kies je voor gemak en zekerheid. Wij snappen hoe belangrijk continuïteit voor je bedrijf is. Daarom werken onze machines altijd.

Precision-tipr-bin-emptying.

machines 24/7
online verbonden

Goed om te weten: we kunnen onze machines 24/7 verbinden met de fabriek in Ens. We monitoren de werking en als het nodig, komen we in actie.

Team-service-vhm.

Nieuwsgierig naar de bedenkers, ontwikkelaars, engineers, programmeurs en constructeurs achter die mooie oranje VHM-machines?