Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

TwinFilr
Twin Serie

Robuuste macrobinvuller van hoge kwaliteit voor een continu vulproces en het productvriendelijk vullen van bins op gewicht.
bin-filler.
Plug & Play
Binnen 1 minuut in gebruik
Supersnel. Echt!
Vul 80 bins per uur
Bin-formaat
48'' x 40'' x 34''
Efficiënt: 1 heftruckbeweging
Bin binnen 6 seconden gevuld met 2 bins buffertijd

Waarom kies je voor de TwinFilr?

Ben je op zoek naar een continu vulproces waarmee je een hoge capaciteit draait? Met de TwinFilr heb je twee bunkers, waardoor je altijd een extra buffer hebt tijdens het lossen. Je profiteert van een minimale valhoogte dankzij beweegbare valbrekers. Door de weegcellen worden de bins exact afgevuld op het gewenste gewicht. De TwinFilr neemt weinig ruimte in beslag, maar levert een hoge capaciteit en is door één persoon te bedienen. Dankzij Line control communiceert de machine met de aanvoerlijn. Als de bunkers vol zitten stopt de aanvoer. Daarnaast zorgt het twin-trechtersysteem voor gelijkmatige binvulling. Je macrobins worden perfect afgevuld. Nooit meer navullen dus en altijd een optimale bewaarconditie dankzij homogene vulling.

De voordelen

  • Continu vulproces
  • Bin blijft op de heftruck
  • Start automatisch met bin vullen
  • Goede productverdeling en voorkomt stortkegel

Geschikt voor

Aardappelen
Knolselderij
Wortelen
Pastinaak
Bollen
Rode biet
Uien

Een razendsnel & continu vulprincipe

Een continu vulpincipe, waarbij je met één heftruckbeweging binnen zes seconden een macrobin op gewicht vult. Dit terwijl de machine blijft bufferen in de andere bunker.

Bunker vullen op gewicht
Bin vullen

In 3 stappen de perfecte machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken tot in detail je bedrijf, processen en uitdagingen. We luisteren naar wat je wilt en ter plekke onderzoeken we al waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

We gaan aan de slag voor je en we maken het optimale proces voor jouw specifieke situatie inzichtelijk. En we maken van bottlenecks gestroomlijnde, snelle schakels.

Akkoord? Snel aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Ontdek alle voordelen

Download de productsheet en ontdek alle voordelen.