Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

MonoFilr Combo
Twin Serie

Dubbele kistenvuller met hoge capaciteit tijdens het inschuren of twee losse kistenvullers om flexibel te kunnen inzetten in je verwerkingsproces.
dubbele-kistenvuller.
Multi-inzetbaar
Gemakkelijk te ontkoppelen
Efficiënt
Vul 80 kisten per uur
Kistformaat
1200 t/m 2400 mm
Minimale heftruckbewegingen
Kist binnen 6 seconden gevuld

WAAROM KIES JE VOOR DE MONOFILR COMBO?

Heb je een hoge capaciteit nodig omdat je bijvoorbeeld de oogstperiode tegemoet gaat? Met de MonoFilr Combo combineer je twee MonoFilrs tot een krachtige Combo voor extra capactieit. Valbrekers zorgen voor een lage valhoogte en door weegcellen worden de kisten en- of bigbags afgevuld op het gewenste gewicht. Dankzij line control communiceert de TwinFilr met de aanvoerlijn. Zodra de bunker vol is, stopt de aanvoer. Daarnaast zorgt het twin-trechter systeem voor een goede productverdeling in de kist, wat een stortkegel voorkomt. Je kisten worden perfect afgevuld, voor optimale bewaarcondities. Na de oogst zijn de MonoFilrs eenvoudig standalone te gebruiken voor flexibele inzet, bijvoorbeeld tijdens je verwerkingsproces.

De voordelen

  • 1 handeling per kist
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Continu vulproces
  • Ontkoppelbaar en inzetbaar als twee aparte vulunits

Geschikt voor

Aardappelen
Uien
Knolselderij
Wortelen
Rode biet

Beproefde, eenvoudige en robuuste machine

Kistenvuller.

Makkelijk ontkoppelbaar

Mono-filr-combo.

EEN RAZENDSNEL VULPRINCIPE.

Een continu vulproces, waarbij je met één heftruckbeweging binnen zes seconden een kist op gewicht vult. Dit terwijl de machine blijft bufferen in de andere bunker.

Bunker vullen op gewicht
Positioneren
Afvullen

In 3 stappen de perfecte machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken tot in detail je bedrijf, processen en uitdagingen. We luisteren naar wat je wilt en ter plekke onderzoeken we al waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

We gaan aan de slag voor je en we maken het optimale proces voor jouw specifieke situatie inzichtelijk. En we maken van bottlenecks gestroomlijnde, snelle schakels.

Akkoord? Snel aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Ontdek alle voordelen

Download de productsheet en ontdek alle voordelen.