Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Razendsnelle schakels in elke fase

Wil je meer weten over onze slimme oplossingen voor jouw bedrijf?

Zet ook de volgende stap. Wij helpen je.

Je wilt écht vooruit met je bedrijf. Kansen zijn er genoeg. En die wil je benutten. Oogst je bulkproducten, zoals aardappels, uien, wortelen of graangewassen? Houd je je bezig met de verwerking en verpakking van eetbare producten? Is de op- en overslag van voedselproducten jouw business? En gebruik je kisten of bigbags? Check! Dan hebben wij de machines, systemen en automatisering om je processen te optimaliseren. In elke fase.

INSCHUREN

Het inschuren van producten kan vele malen efficiënter met de machines van VHM. Door te werken met automatische kistenvullers bijvoorbeeld. Je hebt minder mensen nodig en je zorgt voor minder heftruckbewegingen. De kisten worden netjes afgevuld tot het gewenste gewicht. Door de kisten even te schudden, zijn ze keurig afgevuld. Daarna worden ze met grote precisie gestapeld en ontstapeld. Allemaal volledig automatisch. Welke machine je ook kiest, je kunt ‘m altijd eenvoudig uitbreiden en onderdeel maken van onze modulaire systemen.

VERPAKKEN

Een cruciaal onderdeel in het bedrijfsproces van leveranciers en verwerkers, is natuurlijk het verpakkingsproces. Om welke gewassen het in jouw bedrijf ook gaat, je wilt dat de kwaliteit van je producten optimaal blijft tijdens het aanvoeren naar het sorteren, wassen, verwerken en verpakken. Onze machines zijn hierop ingericht. Het proces van het legen van kisten naar de verwerkings- en verpakkingslijnen, gebeurt met grote precisie, productvriendelijkheid en zorgvuldigheid. Welke machine je ook kiest, je kunt ‘m altijd eenvoudig uitbreiden en onderdeel maken van onze modulaire systemen.

SORTEREN & VERWERKEN

Als de oogst met veel zorg is ingeschuurd of aangekocht komt de zorgvuldige verwerking. Dat begint bijvoorbeeld met het draaien van kisten om lucht te maken en je product optimaal te drogen. De VHM-machines helpen je zoals jij het wilt en maken je product klaar voor de droogwand en het sorteerproces. Wij laten de kisthandling optimaal aansluiten bij je bedrijfsprocessen. We helpen je met productvriendelijke en nauwkeurige kistenvulling of -leging We realiseren het begin- en eindpunt van kisten bij alle verwerkings- en sorteerprocessen. En we integreren met machines van anderen, bijvoorbeeld voor sorteren en afzuiging. Welke machine je ook kiest, je kunt ‘m altijd eenvoudig uitbreiden en onderdeel maken van onze modulaire systemen.