Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Fully Automatic BoxFilr
Combinaties

Modulair kistenvulstation met een continu vulproces. Vullen op gewicht en automatisch ontstapelen en stapelen van kisten.
Vol-automatische-kistenvuller.
Flexibel
Modulair uitbreidbaar met VHM-modules
Supersnel. Echt!
Tot 120 kisten vullen per uur
Kistformaat
1400 t/m 2400 met tussenstappen van 200
Efficiënt
Zeer gelijkmatige kistvulling

Waarom kies je voor de Fully Automatic BoxFilr?

Met de Fully Automatic BoxFilr creëer je een continu vulproces, waarbij je kunt blijven bufferen. Dankzij de Stackrs en Rollr is er sprake van een continue aan- en afvoer van kisten. Perfect als er continu hoge capaciteit nodig is. Door de weegcellen kunnen de kisten precies naar wens op gewicht gevuld worden. De Fully Automatic BoxFilr is modulair uitbreidbaar met extra buffers en shuttle- en/of leegsystemen. Met één heftruckchauffeur kun je 120 kisten per uur vullen.

Dankzij Line control stopt de aanvoer als de bunker vol zit of als alle bufferposities zijn gevuld. Daarnaast zorgt het twin-trechter vulsysteem voor gelijkmatige kistvulling. De kisten worden perfect afgevuld. Nooit meer navullen dus en altijd een optimale bewaarconditie dankzij homogene vulling.

De voordelen

  • Continu hoge capaciteit vulproces
  • Verschillende programma’s instelbaar
  • Te combineren met VHM-leegsystemen
  • Goede productverdeling, geen stortkegel

Geschikt voor

Aardappelen
Uien
Knolselderij
Wortelen
Rode biet
Pastinaak
Cacao

Verschillende programma’s instelbaar

kistenvuller.

Continu hoge capaciteit vulproces

kistenvul-opstelling.

Wanneer je continu hoge capaciteit nodig hebt

Als je continu hoge capaciteit nodig hebt, is de Full Automatic BoxFilr dé oplossing. Hiermee benut je het VHM-bunkervulprincipe in een hoog capaciteit vulproces met minimale heftruckbewegingen. Hij is vast en mobiel op te stellen, waardoor je ze over de seizoenen heen binnen verschillende processen kunt inzetten.

Ontstapelen
Vullen
Stapelen
Automatisch doorvoeren

In 3 stappen de perfecte machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken tot in detail je bedrijf, processen en uitdagingen. We luisteren naar wat je wilt en ter plekke onderzoeken we al waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

We gaan aan de slag voor je en we maken het optimale proces voor jouw specifieke situatie inzichtelijk. En we maken van bottlenecks gestroomlijnde, snelle schakels.

Akkoord? Snel aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Ontdek alle voordelen

Download de productsheet en ontdek alle voordelen.