Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Doorgaan naar content

Fully Automatic BinFilr
Combinaties

Een modulair macrobin-vulstation voor een continu vulproces. Vullen op gewicht, automatisch ontstapelen en stapelen van macrobins.
automatische-bin-filler.
Flexibel
Modulair uitbreidbaar met VHM-modules
Capaciteit
Tot 100 macrobins vullen per uur
Bin-formaat
48'' x 40'' x 34''
Efficiënt
Zeer gelijkmatige bin-vulling

Waarom kies je voor de Automatic BinFilr?

Met de Fully Automatic BinFilr creëer je een continu vulproces, waarbij je kunt blijven bufferen. Dankzij de Stackrs en Rollr is er sprake van continue aan- en afvoer van bins. Perfect voor als er constant hoge capaciteit nodig is. Door de weegcellen kun je de bins zeer precies op gewicht vullen. De Fully Automatic BinFilr is modulair uitbreidbaar met buffers, shuttle en/of leegsystemen.

Met één heftruckchauffeur vul je 100 macrobins per uur. Dankzij Line control stopt de aanvoer als de bunker vol zit of als alle bufferposities zijn gevuld. Daarnaast zorgt het twin-trechter vulsysteem voor gelijkmatige bin-vulling. De bins worden perfect afgevuld. Nooit meer navullen dus en altijd een optimale bewaarconditie dankzij homogene vulling.

De voordelen

  • Continu vulproces met hoge capaciteit
  • Verschillende programma’s instelbaar
  • Te combineren met VHM-leegsystemen
  • Goede productverdeling, geen stortkegel

Geschikt voor

Aardappelen
Uien
Knolselderij
Wortelen
Rode biet

Als je continu hoge capaciteit nodig hebt

Als je continu hoge capaciteit nodig hebt, is de Fully Automatic BinFilr dé oplossing. Hiermee profiteer je van het VHM-bunkervulprincipe in een hoge capaciteit vulproces met minimale heftruckbewegingen. De Fully Automatic BinFilr is vast en mobiel op te stellen; over de seizoenen heen en binnen verschillende processen inzetbaar dus.

Ontstapelen
Vullen
Stapelen

In 3 stappen de perfecte machine

Inventariseren van wensen en behoeften

We komen naar je toe en bekijken tot in detail je bedrijf, processen en uitdagingen. We luisteren naar wat je wilt en ter plekke onderzoeken we al waar de kansen liggen.

Het optimale proces uitwerken

We gaan aan de slag voor je en we maken het optimale proces voor jouw specifieke situatie inzichtelijk. En we maken van bottlenecks gestroomlijnde, snelle schakels.

Akkoord? Snel aan de slag!

Ga je akkoord met ons voorstel, dan werken we alles voor je uit. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe machines en systemen.

Ontdek alle voordelen

Download de productsheet en ontdek alle voordelen.